![]() |
|
ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - چاپكردن +- هــاك بــۆ كـورد (http://h4kurd.com/h4kurd) +-- یانه: --== Windows & Netwrok ==-- (/forum-6.html) +--- یانه: زانیاری گشـــتی (/forum-27.html) +--- بابهت: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن (/thread-12066.html) |
RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - soran_ag - 02-07-2010 05:17 AM بهخوا براكهم جوابم دایهوه ![]() فهرموو دووباره ![]() پاش ماوهیهكی تر ههر له ڕێگای ئهم سایته دهتوانی بگۆڕی، ئهوكات بۆ 80 ساڵ ببووره 8 نوێ دهبیتهوه دهستت خۆش RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - ako_j_82 - 02-07-2010 08:06 AM سلاو بةريزان زؤر سوباس بؤ ئةو خؤشةويستانةي لة جيكةي من ولاميان داوة سوباسيان دةكةم بشبورن بةخوا من مشغول بووم نةم تواني بيمة يانة بةهةر حال خؤشحالم بةوةي كة هةوالةكةم سودي هةبوو بوة هؤي كؤرينةوةي زانياري هيوا خوازم هةموو مان ببين بةخاوةني باسبؤرت بؤ ئةوةي سةفةري بي بكةين RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - shawgar988 - 03-16-2010 12:15 AM دهس خۆش كاكه گیان بهراستی من به دوای پرسیاركردنهوه بوم بۆ پاسپۆرت.من چهن پرسیارێكم ههیه هیچ مهرجێك ههیه بۆ دهرهێنانی وهك تهمهن و یا تهنیا بۆ تاجرهكان و نهخۆش و........ پرسیارێكی تریش من جنسیهو فۆرمی خۆراكم كهركوكه بهس له ههولێرم ئهتوانم له ههولێر دهریبێنم؟ RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - ako_j_82 - 03-16-2010 07:19 AM بةلي برام من خؤم كركوكيم بؤيان كردم وة هيج مةرجيك ني ية بؤ تةمةن و نةخؤش و شتي تر بةلام كة تؤ كركوكيت مةرج بؤ تؤ ئةوةية كة تائيد سكن (بشكيري موختار) ببةي لةكةل خؤت 1-3وينةي بشت سبي بؤباسةبؤرت 2-تائيد سكن بشكيري موختاربة 3-نفوس و جنسية بةمةرجيك جنسةيةكةت لة 10سال كةمتر نةبيت تيبيني /برام ئةكةر كيشةت لة جنسية هةبوو لة هةولير بؤت نوي دةكةنةوة بة يةك سةعات وة ئةكةر هةركيشةيةكت لة جنسية هةبوو بؤيان نةكردي برؤ بؤلاي بةريوبةري جنسية بلي ئةوة كيشةكةمة بؤم ناكةن وزعي ماديم خرابة ناتوانم سورةت قيد بهينم انشالله سةركةوتوو دةبيت RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - hogr90 - 03-21-2010 08:04 PM براكةم من له سلیمانی دا دهنیشم دهكریت چهكهكه لیره بكهم لهم سایته دا فۆڕمهكه پڕ بكهمهوه ههر له سلیمانی وهری بگرمهوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - zana2004 - 03-22-2010 01:40 AM دهستت خۆش بێت پرسیارێكم ههبوو كاكه كه فۆرمهكهمان پر كردهوه و ناردمان دوایی چی بكهین یعنی بجین سهردانی بهرێوهبهرایهتی پاسهسۆرتی ههولێر بكهین دوایی پركردنهوهی فۆرمهكهی جهندی پێ بچێت بچین وه دهبێت ج لهگهل خۆمان ببهین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - ako_j_82 - 03-22-2010 02:07 AM برام سةبارةت بة برسيارةكةي كاك هؤكر لة سليماني برام تؤ دةبيت لة بةنكي دياري كراوي سليماني جةك ببري وة سةرداني باسبؤرتي سليماني بكةي بةريزم ***بؤ براي بةريزم كاك زانا برام بيويست ناكات فؤرم لةم سايتة بربكةيتةوة خؤت جونكة بةبي ياساي بةريوبةرايةتي باسةبؤرت فؤرمةكان بردةكريتةوة بؤ نموونة كؤدي كؤلان و شارةكان دةبيت بةريوبةرايةتي باسةبؤرت برياري لةسةر بدات زوو زوو كؤدةكان دةكؤرين بؤية لة ناو بةريوبةرايةتي لة زوري كؤمبيوتةر خؤيان بؤت بردةكةنةوة ئةكةر دةستت بي كرد رةنكة بؤ ماوةي يةك مانك كةمتر بؤت بكةريتةوة RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - zana2004 - 03-22-2010 07:16 AM ئی باشه ئهو سایته سودی جیه یعنی دهبیت بجم له بهرێوهبهرایهتی فۆرم پر كهمهوه وهیان لهم سایته دهتوانم ناو ناونیشان و شتهكانیان بۆ بنیرم ئهگهر بۆم روون بكهنهوه سوپاستان دهكهم RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - hogr90 - 03-22-2010 08:02 PM من له سلیمانی دا دهنیشم دهكریت چهكی بانكهكه له سلیمانی بكهم براكهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وه ئهگهر بچم بۆ بهڕوووبهرایهتی پاسۆردی سلیمانی چیو چیم دهوێت بیبهم لهگهڵخۆما ؟وه پڕكردنهوهی ئهمه له سایتهكه سودی چییه ؟ RE: ئاكاداري بؤ ئةو كةسانةي دةيانةوي باسبؤرت دةربهينن - ako_j_82 - 03-22-2010 09:02 PM برام ئةم سايتة دةتوانيت فؤرمةكة خؤت بري بكةيتةوة بةلام ناوي شةقام و دةركاي خانوو ناوي كةرةك دةبيت زمارة سفر(0) دابنيت ئةم سايتة بؤ ئةوةية تؤ فؤرمةكة بربكيتةوة لة مالةوة باشان برينتي بكةيت 1-فؤرمي بركراوة سايتةكة 2-3 وينةي بشت سبي 3-جنسية عراقي لة دةسال كةمتر نةبيت وة نفوس 4-فؤرمي خؤراك 5-ئةكةر لة هةولير يان سليماني دادةنيشيت وة فؤرمي خؤراكت كركوكة دةبيت بشكيري موختار لةكةل خؤت ببةيت بؤ بةريز كاك هؤكر برام تؤ دةبيت لة بانكي سليماني جةك بكةيت لةوي بنكيك دياري كراوة بؤ بريني جةك برام |